Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips Memorecorders

Philips en Ateq International, introduceren de voice recorder LFH0612 in clean wit en LFH0646 Limited Edition in stijlvol rood voor het registreren van persoonlijke en andere gesprekken.


Door het nieuwe trendy design van de voice recorders worden gesprekken, interviews of besprekingen in stijl opgenomen. De modellen zijn klein van formaat, lichtgewicht en hebben een duidelijke interface waardoor ze optimaal uitgerust zijn voor gebruik onderweg. Daarnaast worden alle gesprekken in hoge kwaliteit geregistreerd dankzij de ClearVoice technologie. De LFH0612 en de LFH0646 Limited Edition zijn de nieuwste modellen van Philips. Het design en uiterlijk zijn, naast de technologische mogelijkheden, eigenschappen waardoor de voice recorder zich onderscheidt. Het stoffige imago van de memorecorder behoort hiermee tot het verleden. De Philips LFH0612 heeft een wit design. De LFH0646 Limited Edition heeft een rode kleur die de voice recorder een totaal ander uiterlijk geeft. Het is een recorder voor iedereen die op zoek is naar exclusieve producten. Voor een gala, een zakelijk gesprek, interviews met uiteenlopende mensen of persoonlijke notities, met de voice recorder bent je altijd in stijl aan het opnemen. Door het ergonomische design ligt de voice recorder lekker in de hand. Hij is klein van formaat, licht en heeft een gemakkelijke bediening. De platina chroomkleurige bedieningstoetsen zijn niet alleen gebruikersvriendelijk, maar geven bij de LFH0612 ook de finishing touch aan het design. Bij de LFH0646 Limited Edition is bij de bediening gekozen voor een tijdloos zwarte kleur die perfect aansluit bij het rode design van de recorder. In het donker is deze voice recorder gemakkelijk te bedienen door het verlichte LCD display. De dicteerapparaten kunnen voor bijzonder veel doeleinden gebruikt worden. Zo richt de LFH0612 zich vooral op persoonlijk gebruik. Snel de boodschappen doen, de titel van een leuk liedje of een handige link voor dat lastige werkstuk; al snel vertel je alles wat je belangrijk vindt aan je persoonlijke notitieblok. Maar ook langere informatie is geen probleem voor de recorder. Met een geheugencapaciteit wat goed is voor 277 uur aan MP3 opnamen neem je hele presentaties op. Geen dinerafspraak, vergadering of uitstapje met je beste vrienden zal meer vergeten worden. De LFH0646 Limited Edtion richt zich naast het persoonlijk gebruik ook op gesprekken tussen enkele personen, interviews, zakelijke gesprekken of gesprekken tussen je vrienden en vriendinnen en heeft een geheugencapaciteit voor 566 uur aan MP3 opnamen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?