Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven Leef Lagom, het Zweedse geheim voor een gelukkig leven
  • Woonaccessoires bij Bulbby.com Woonaccessoires bij Bulbby.com
  • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
  • Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl Lifestyle.blogo.nl wordt Lifestylelady.nl
  • Weltevree Brandstore in Amersfoort Weltevree Brandstore in Amersfoort
wonen

Woonwinkel of webshop. Deel 3

Na enig speurwerk op internet en in de diverse vakbladen kom ik er achter dat er in Herning( Denemarken) een vakbeurs plaatsvindt op het gebied van Home, Living & Garden. Deze beurs Formland genaamd, vindt 2 maal per jaar plaats, ieder voor- en najaar.

Dit is dé beurs voor Scandinavië op dit gebied! Alle nieuwste in en outs op het gebied van wonen en interieur. En voor het overgrote deel bedrijven van  Scandinavische orgine met hun kenmerkende moderne en strakke stijl. Veelal uit Denmarken, Zweden, Finland of Noorwegen.

Een waar walhalla voor mij, dus op naar Herning.Natuurlijk vind je er ook andere stijlen en “andere” landen vertegenwoordigd.

Eén beursdag was voor mij niet genoeg, zoveel te zien en te beslissen,dus toch nog maar een extra overnachting erbij geboekt. De 2e dag terug en heel veel orders geplaatst, voor vazen, kussens, plaids, tassen, stickers noem maar op……

En het allerleukste was toch wel dat ik heel veel producten heb gevonden die niet in Nederland te verkrijgen zijn en nu daar uniek in ben, Yes!

Een van de merken is INKONCEPT een Deens merk van 2 zussen die al 10 jaar druk aan de weg aan het timmeren zijn. Hun glazen vazen bijvoorbeeld worden gemaakt van gerecyceld glas en daarna weer geverfd in talloze felle kleuren.

Daar wordt je echt vrolijk van. Evenals van de collectie kussens in organic patronen en aan 2 verschillende kanten te gebruiken, voor een nog grootser effect! Ook de collectie aluminium schalen en vazen zijn net even anders dan anders.

Ja, dat gaat wel wat worden met de webshop. Maar eerst aan de slag met het ontwerp van de site en natuurlijk vol spanning afwachten wanneer alles uitgeleverd gaat worden.

Meer  hierover en over de lancering van de webshop in het volgende en laatste  blog!

Wil Pul

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?