Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Parrot lanceert de Parrot Pot Parrot lanceert de Parrot Pot
  • Test; Parrot ZIK 3 headset Test; Parrot ZIK 3 headset
  • Test; Parrot Zik 3 headset by Philippe Starck Test; Parrot Zik 3 headset by Philippe Starck
  • Parrot introduceert de Zik 3 Parrot introduceert de Zik 3
  • Parrot MINIKIT Neo 2HD voor handsfree bellen Parrot MINIKIT Neo 2HD voor handsfree bellen
  • Parrot lanceert de Minidrones Parrot lanceert de Minidrones
ladygadgets

Parrot lanceert nieuwe gadget

As. dinsdag wordt de allernieuwste gadget van Parrot in Nederland gelanceert, de Parrot AR. Drone en natuurlijk is ladygadgets.blogo.nl bij deze introductie aanwezig. Het is eigenlijk meer een men’s gadget maar als inspiratie voor een leuk cadeauidee voor Kerst of Sinterklaas wil ik je hem niet onthouden.

Wat is de Parrot AR. Drone precies? Je kunt dmv. je iPhone, iPad of iPod Touch een helicopter besturen en niet op je (mobiele) apparaat maar dmv. je apparaat en dat kan binnen en buiten. Voor de besturing maakt de AR. Drone gebruik van een eigen wifi-netwerk, vervolgens download je de gratis apps, je koppelt je telefoon aan de heli en vliegen maar. En doordat er een autopilot op zit kan zelfs de meest onervaren piloot uit de voeten met de AR. Drone. Als je eenmaal aan het vliegen bent dan kan je op het beeldscherm van je iPhone/iPad of Ipod Touch de beelden zien die de AR Drone dmv. 2 camera’s verzendt, hierdoor kan je bijv. je huis & tuin vanuit de lucht bekijken. Ben je de Parrot AR. Drone even ‘kwijt’? Dan blijft ie eerst stil hangen en gaat ie daarna automatisch landen.

De AR. Drone helicopter heeft 4 rotors en is gemaakt van carbonfilter. Op een volledig opgeladen batterij kan je de helicopter 15 minuten en je kan zelfs spelletjes doen waarbij je je vijanden uit de lucht schiet (dit zijn de zgn. augmented reality-games).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7K0O0YJnFo[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?