You are here: Home » Gadget nieuws » Parrot lanceert nieuwe gadget

Parrot lanceert nieuwe gadget

geschreven door Constance

As. dinsdag wordt de allernieuwste gadget van Parrot in Nederland gelanceert, de Parrot AR. Drone en natuurlijk is ladygadgets.blogo.nl bij deze introductie aanwezig. Het is eigenlijk meer een men’s gadget maar als inspiratie voor een leuk cadeauidee voor Kerst of Sinterklaas wil ik je hem niet onthouden.

Wat is de Parrot AR. Drone precies? Je kunt dmv. je iPhone, iPad of iPod Touch een helicopter besturen en niet op je (mobiele) apparaat maar dmv. je apparaat en dat kan binnen en buiten. Voor de besturing maakt de AR. Drone gebruik van een eigen wifi-netwerk, vervolgens download je de gratis apps, je koppelt je telefoon aan de heli en vliegen maar. En doordat er een autopilot op zit kan zelfs de meest onervaren piloot uit de voeten met de AR. Drone. Als je eenmaal aan het vliegen bent dan kan je op het beeldscherm van je iPhone/iPad of Ipod Touch de beelden zien die de AR Drone dmv. 2 camera’s verzendt, hierdoor kan je bijv. je huis & tuin vanuit de lucht bekijken. Ben je de Parrot AR. Drone even ‘kwijt’? Dan blijft ie eerst stil hangen en gaat ie daarna automatisch landen.

De AR. Drone helicopter heeft 4 rotors en is gemaakt van carbonfilter. Op een volledig opgeladen batterij kan je de helicopter 15 minuten en je kan zelfs spelletjes doen waarbij je je vijanden uit de lucht schiet (dit zijn de zgn. augmented reality-games).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7K0O0YJnFo[/youtube]

Gerelateerde artikelen

12 reacties

Tweets die vermelden Parrot lanceert nieuwe gadget - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 28 oktober 2010 - 11:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door kerstmis, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Parrot lanceert nieuwe gadget: As. dinsdag wordt de allernieuwste gadget van Parrot in Nederland gelanceert, de Pa… http://bit.ly/9QIhMe […]

Reageer
Tweets die vermelden Parrot lanceert nieuwe gadget - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 28 oktober 2010 - 11:40

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door kerstmis, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Parrot lanceert nieuwe gadget: As. dinsdag wordt de allernieuwste gadget van Parrot in Nederland gelanceert, de Pa… http://bit.ly/9QIhMe […]

Reageer
Jan Smit 28 oktober 2010 - 18:58

Zeker gisteren niet naar DWDD gekeken waar het apparaat al gedemonstreerd werd?

Reageer
Constance 29 oktober 2010 - 11:51

Nee inderdaad niet gezien. Maar ik kan hem volgende week dinsdag zelf ook gaan proberen dus ik ben bvenieuwd

Reageer
Jan Smit 28 oktober 2010 - 18:58

Zeker gisteren niet naar DWDD gekeken waar het apparaat al gedemonstreerd werd?

Reageer
Constance 29 oktober 2010 - 11:51

Nee inderdaad niet gezien. Maar ik kan hem volgende week dinsdag zelf ook gaan proberen dus ik ben bvenieuwd

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com