You are here: Home » Gadgets » Hardlopen in het donker

Hardlopen in het donker

geschreven door Constance

Ben je een fanatieke hardloopster en wil je dat je duidelijk zichtbaar bent tijdens het lopen in het donker?

Saucony introduceert 2 handige nieuwtjes: een USB oplaadbaar LED-lampje met een zeer krachtige lichtbundel en de ProGrid Triumph uit de ViZiPRO-lijn. Het afneembare LED-lampje, met een lichtstraal van zo’n 100 meter kan via de USB poort van je computer of laptop worden opgeladen en na ong. 20 minuten ben je al verzekerd van een aantal uren licht. Het LED-lampje wordt door Saucony standaard gratis geleverd op ieder jack en wintershirt (m.i.v. najaar 2010). Daarnaast is deze ook los te koop voor € 9,95.

Naast de ViZiPRO kleding, zorgt ook de hardloopschoen voor optimale zichtbaarheid. Dit najaar is het nieuwe model van Saucony de ProGrid Triumph 8 ViZiPRO, gehuld in een feloranje jasje met reflectie. Bijzonder aan deze nieuwe hardloopschoen is dat het gewicht een stuk minder is dan zijn voorganger. Ondanks dit biedt de schoen optimaal comfort dankzij de perfecte pasvorm in het hielgedeelte én meer demping door de soepelheid in de voorvoet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com