You are here: Home » Accessoires » Makkelijk een fotoalbum maken met Blurb Bookify

Makkelijk een fotoalbum maken met Blurb Bookify

geschreven door Constance

Er zijn al verschillende online programma’s om een fotoalbum te maken, maar Blurb komt, deze week, met iets nieuws, nl. Blurb Bookify. En een groot voordeel van Blurb Bookify is dat je geen programma’s hoeft te downloaden maar gewoon gebruik kan maken van een online tool.

In Blurb Bookify vind je verschillende lay-outs, lettertypen en designelementen en deze worden regelmatig aangevuld. Je kunt kiezen uit 5 verschillende  album formaten en je kunt je foto’s heel simpel naar de gewenste pagina toeslepen en dan wordt de pagina gelijk opgemaakt. Ook kan je op meerdere computers aan hetzelfde album werken en door de koppeling met Flickr zijn ook de foto’s van je Flickr account gelijk in je fotoboek te verwerken.

Zo kan je je foto’s van een rand voorzien of de achtergrondkleur aanpassen of een themavoorkeur (klassiek, elegant of grappig) geven en het fotoalbum kan max. 160 pagina’s bevatten. Je kunt teksten meegeven dmv. meer dan 20 verschillende lettertypen en ook zijn alle foto’s in te zoomen, te roteren of bij te snijden en dat ook voor foto’s tot maximaal 10MB. Als je gebruik maakt van AutoCreate dan wordt je album automatisch opgemaakt dmv. de foto’s en dan kan je daarna alsnog foto’s toevoegen, verwijderen of verplaatsen. De foto’s en de albums zijn van professionele foto- en printkwaliteit en je kunt kiezen uit een softcover, hardcover met een stoffen omslag of uit een foto-omslag. En verder is er een premium en standaard papierkwaliteit beschikbaar.

Ik ga zelf ook aan de slag met Blurb Bookify dus dan lees mijn eigen ervaringen en ook krijgen alle lezeressen van www.ladygadgets.blogo.nl 25% op hun eigen Bookify fotoalbum, maar daarover lees je binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com