Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Knit yourself a merry little christmas sweater Knit yourself a merry little christmas sweater
  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • essence trend edition ‘dancing on the milky way’ essence trend edition ‘dancing on the milky way’
  • De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated De nieuwste Dopper is de Dopper Insulated
  • Sacha Influencer Collection Sacha Influencer Collection
  • Sierraaddrager van het jaar Sierraaddrager van het jaar
wonen

Wonen op Twitter

Sinds kort ben ik begonnen met Twitteren, en dan niet over de dagelijkse bezigheden of mijn was al dan niet wit is geworden of dat de kat naar de dierenarts moet, maar meer of er wat gebeurd op het gebied dat te maken heeft met wonen. Natuurlijk maak ik na het schrijven van mijn blog een link van Twitter naar het artikel!

Mijn licht eens opgestoken wie er uit de wonen branche allemaal actief zijn en nog belangrijker..wie of welk bedrijf heeft er echt iets te vertellen. Op de lijst een aantal bekende merknamen zoals: Leolux, Vitra, Sanoma (van de woonbladen) en Trendhopper, maar ook de bekende Nederlandse ontwerpers zoals Piet Boon, Jan des Bouvrie en Eric Kuster.

 Er is genoeg te vinden voor de geinteresseerde twitteraar, maar voor de echte woonfanaat zijn de twitterberichten van onder andere:  Trendwatching en Woonmode trends onmisbaar.

1 persoon mis ik nog en die zou ik graag willen toevoegen aan mijn lijst volgen… maar helaas heeft zij nog geen werkend Twitteraccount, daarom hierbij een oproep van mij, en ik weet zeker van heel veel WoonTwiteraars, aan Lidewij Edelkoort om te gaan Twitteren!

 En dan nu snel deze blog op de site zetten en een Tweet aanmaken dat deze column is geplaatst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?