You are here: Home » Beauty » La Colline huidverzorging voor mannen

La Colline huidverzorging voor mannen

geschreven door Constance

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de producten en de behandelingen van het Zwitserse huidverzorgingsmerk La Colline en zij hebben nu ook een speciale herenlijn ontwikkeld.

La Colline Cellular for Men is ontwikkeld omdat de huid van de man dikker en vetter is dan de huid van de vrouw en omdat de mannen zich ook (dagelijks) scheren wordt de mannenhuid ook nog zwakker. Verder krijgen de heren op een latere leeftijd pas rimpels maar deze zijn dan vaak wel dieper. Dus daarom is het belangrijk dat de heren zich verzorgen met speciale herenproducten die huidveroudering tegen gaan en het verlies aan glans, elasticiteit, vertraagde regeneratie van de cellen en verminderde hydratatie tegengaan. In de La Colline Cellular for Men serie zit CMA Complex (stimuleert de cellulaire regeneratie), Multi-Mineraal ‘Chrono-Energizing’ (voor glans en vitaliteit) en het extract van Artemisia, een organisch gekweekte Zwitserse plant (bestrijdt exidatieve stress).

Testman heeft een pakket gekregen met daarin 3 van de 4 La Colline Cellular for Men producten en hij moet deze gaan testen (is natuurlijk absoluut geen straf). De Cellular Cleansing & exfoliating Gel zorgt voor het verwijderen van de dode huidcellen en het overtollige talg en bereidt de huid voor op de werking van de andere producten. Je moet deze gel voor het scheren en/of ’s avonds gebruiken. De Cellular Total Eye Care is een ooggel die niet alleen de verslapte huid rondom de ogen verstevigd maar ook de volume van de wallen en donkere kringen rondom de ogen verminderd. De ooggel wordt elke avond en ochtend aangebracht, voor de Cellular Revitalizing Care. De emulsie van de Cellular Revitalizing Care geeft de mannenhuid een oppepper en vermindert fijne lijntjes en rimpels. Vitamine B5 en E herstellen de huid na het scheren en je huid krijgt weer een natuurlijke glans en zachtheid. De emulsie wordt elke ochtend en avond op je gezicht en hals gesmeerd.

(Het 4e product is het Cellular Energizing Collagen Eye Mask, en dit is een oogmasker dat je 30 minuten moet laten inwerken. Je gebruikt dit masker 1x per week, 5 weken achter elkaar en de huid rondom de ogen ziet er voller en steviger uit.)

Testman gaat aan de slag met de La Colline Cellular for Men serie, dus binnenkort meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com