You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Gadget Test: Nintendo Face Training

Gadget Test: Nintendo Face Training

geschreven door Constance

Zie je er momenteel een beetje vermoeid uit en ben je in het bezit van een Nintendo DSi of DSi XL? Ik ben aan de slag gegaan met het allernieuwste ‘spel’ van Nintendo want vandaag wordt de Nintendo Face Training gelanceerd in Europa en hiermee kan je 6 verschillende gebieden van je gezicht versterken en ontspannen dmv. de eenvoudige en dagelijkse oefeningen van de Face Training, ontwikkeld door Fumiko Inudo (een Japanse schoonheidsspecialiste en expert op het gebied van gezichtsspieren).

Face Training traint met eenvoudige oefeningen specifieke gebieden van je gezicht, vergelijkbaar met de manier waarop de oefeningen van Dr. Kawashima’s Brain Training je hielpen je hersenen te trainen.

Train de oculaire spier met een oefening die kan helpen spanning rond de ogen te verlichten. Of richt je op andere soorten gezichts- en nekspieren, zoals je zygomaticus major – bij de wangen, de orbicularis oris – bij de mond of trapezius – een spier die doorloopt tot in de nek. Deze oefeningen kunnen allemaal bijdragen aan het welzijn van je gezicht. Het is heel gemakkelijk om met de training van je gezicht te beginnen. Als je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL in de bijgeleverde standaard hebt geplaatst, zorgt de ingebouwde camera ervoor dat de Nintendo DS als een spiegel je gezicht toont. De Nintendo DS wordt als een boek in de standaard geplaatst. Je wordt bij de oefeningen begeleid door je persoonlijke trainer Miles,
waarvan je zelf het uiterlijk kunt kiezen. Miles toont de oefeningen op het linkerscherm en geeft gesproken instructies.

Je kunt kiezen uit series oefeningen en trainingssessies die zich richten op zes verschillende gezichtsgebieden – ogen, wangen, neus, mond, kaken en nek. Zo kun je de training afstemmen op je persoonlijke wensen. De camera van je Nintendo DSi registreert tijdens de oefeningen je bewegingen. Je kunt ook een foto laten maken die Miles gebruikt om je te adviseren. Je vorderingen worden van dag-tot-dag inzichtelijk gemaakt op de kalender. Er zijn in totaal meer dan 15 verschillende oefeningen die je helpen een gezicht te behouden dat rijk is aan vitaliteit en uitdrukkingskracht. De oefeningen worden aangevuld met diverse bonusfuncties, waaronder de mogelijkheid om met verschillende spiegelhoeken te experimenteren. Zo kun je je gezicht bekijken vanuit perspectieven die je met een gewone spiegel niet kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com