You are here: Home » Accessoires » Wacom Bamboo Special Edition

Wacom Bamboo Special Edition

geschreven door Constance

Wacom introduceert de Bamboo Special Edition interactieve tablet – een nieuw apparaat met pen- en multi-touch invoer dat ideaal is voor vrouwen (en mannen) die hun computer graag gebruiken om creatief te zijn.

Als onderdeel van de succesvolle Bamboo serie valt de Bamboo Special Edition op door de unieke kleurcombinatie van zilver en zwart. Daarnaast wordt bij de Special Edition een exclusief pakket meegeleverd met daarin een waardevolle set software, evenals een beschermende zwarte draagtas. De Bamboo Special Edition werkt met multitouch invoer of met de digitale pen en ondersteunt alle vingerbewegingen om te scrollen, zoomen, roteren en bladeren door foto’s of documenten.

Met het nieuwe zilveren en zwarte design past de slanke en elegante Bamboo Special Edition bij elke desktop en de accessoire voor elke Apple laptop. Er zijn twee versies (small en medium) en beiden kunnen gebruikt worden rechts- en linkshandige gebruikers. Met de toevoeging van aanpasbare ExpressKeys wordt de druk op spieren en gewrichten verminderd. Een paar simpele streken met de pen kunnen een doodle, handtekening of afbeelding aan ieder digitaal document toevoegen. Het proces is vergelijkbaar met het gebruik van het traditionele pen en papier en biedt nauwkeurigheid van een speldenpunt en helpt gebruikers eenvoudig natuurlijke strepen te zetten of digitale beelden te retoucheren.

Bamboo Special Edition in small en medium formaten wordt geleverd met een indrukwekkend softwarepakket: Adobe Photoshop Elements 8 – de best verkochte fotobewerkingssoftware voor consumenten/Corel Painter Essentials 4 – foto-, teken- en schildersoftware/ArtRage 3 Studio Pro – schilder- en tekensoftware met nieuwe tools, zoals de waterverfkwast,  auto smoothing Inking Pen en de special effect Gloop Pen. Bamboo Special Edition Medium biedt daarnaast Nik Color Efex Pro 3.0 Standard – filter software plug-in voor Adobe Photoshop Elements.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com