Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Catrice HD Active Performance Primer Test; Catrice HD Active Performance Primer
  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
  • Essence Lente/Zomer update 201 Essence Lente/Zomer update 201
  • Etos limited edition December Collection Etos limited edition December Collection
  • CATRICE limited edition ‘Astrology’ CATRICE limited edition ‘Astrology’
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
shoppen

Youngblood Cosmetics

Begin deze maand heb ik een pakketje thuis gekregen met daarin de allernieuwste producten van Youngblood Cosmetics. Mijn vaste lezers weten dat ik een ‘fan’ ben van minerale cosmetica en dat ik deze al een aantal jaren gebruik. Deze keer heb ik een Mineral Lashprimer, Outrageous Lashes Mineral Lenghtening Mascara (kleur Blackout), Pressed Mineral Eye-quad (kleur Starlet), Mineral Radiance (kleur Riviera), Lipgloss (kleur Guava) en lippenstift (kleur Spicy) van Youngblood Cosmetics getest.

Ik ben begonnen met de Mineral Lashprimer in combinatie met de Outrageous Lash Mineral Lenghtening Mascara. Nu vond ik een wimperprimer altijd hele grote onzin, want volgens mijn mening moest een mascara alleen voldoende zijn. Maar deze mening neem ik nu terug. Want waarschijnlijk heb ik nooit de juiste wimperprimer gehad want de Mineral Lashprimer, samen met de Outrageous Lash Mineral Lenghtening Mascara, werkt helemaal super. Ik heb nu echte ‘wapper’ wimpers gekregen en dat viel ook mijn zus en Testvriendin op. Je brengt eerst een laagje primer aan, dan je mascara, daarna weer een primer en dan nog een extra laag mascara. En je wimpers lijken wel uit een doosje te komen 😉

De blusher, oogschaduw en lippenstift blijven super lang zitten (en de oogschaduw ‘verdwijnt’ dus ook niet in je ooglidplooi) en de lipgloss geeft je lippen gelijk een vollere look en zorgt ervoor dat je lippen ook nog soepel blijven. Ik ben echt helemaal blij met deze geweldige make-up set.

Nu zat ik afgelopen week naar het RTL4 programma ‘Trinny & Susannah – Mission Holland” te kijken en tot mijn grote vreugde worden alle dames die in de make-over zitten, opgemaakt door een groep van visagistes en deze visagistes werken allemaal met de producten van Youngblood Cosmetics. Dus als jullie willen zien wat de mogelijkheden zijn van Youngblood Cosmetics en tevens de gehele make-up collectie willen bewonderen, ga dan vanavond naar RTL4 (20.30 uur).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?