You are here: Home » Beauty » Youngblood Cosmetics

Youngblood Cosmetics

geschreven door Constance

Begin deze maand heb ik een pakketje thuis gekregen met daarin de allernieuwste producten van Youngblood Cosmetics. Mijn vaste lezers weten dat ik een ‘fan’ ben van minerale cosmetica en dat ik deze al een aantal jaren gebruik. Deze keer heb ik een Mineral Lashprimer, Outrageous Lashes Mineral Lenghtening Mascara (kleur Blackout), Pressed Mineral Eye-quad (kleur Starlet), Mineral Radiance (kleur Riviera), Lipgloss (kleur Guava) en lippenstift (kleur Spicy) van Youngblood Cosmetics getest.

Ik ben begonnen met de Mineral Lashprimer in combinatie met de Outrageous Lash Mineral Lenghtening Mascara. Nu vond ik een wimperprimer altijd hele grote onzin, want volgens mijn mening moest een mascara alleen voldoende zijn. Maar deze mening neem ik nu terug. Want waarschijnlijk heb ik nooit de juiste wimperprimer gehad want de Mineral Lashprimer, samen met de Outrageous Lash Mineral Lenghtening Mascara, werkt helemaal super. Ik heb nu echte ‘wapper’ wimpers gekregen en dat viel ook mijn zus en Testvriendin op. Je brengt eerst een laagje primer aan, dan je mascara, daarna weer een primer en dan nog een extra laag mascara. En je wimpers lijken wel uit een doosje te komen 😉

De blusher, oogschaduw en lippenstift blijven super lang zitten (en de oogschaduw ‘verdwijnt’ dus ook niet in je ooglidplooi) en de lipgloss geeft je lippen gelijk een vollere look en zorgt ervoor dat je lippen ook nog soepel blijven. Ik ben echt helemaal blij met deze geweldige make-up set.

Nu zat ik afgelopen week naar het RTL4 programma ‘Trinny & Susannah – Mission Holland” te kijken en tot mijn grote vreugde worden alle dames die in de make-over zitten, opgemaakt door een groep van visagistes en deze visagistes werken allemaal met de producten van Youngblood Cosmetics. Dus als jullie willen zien wat de mogelijkheden zijn van Youngblood Cosmetics en tevens de gehele make-up collectie willen bewonderen, ga dan vanavond naar RTL4 (20.30 uur).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com