You are here: Home » Interieur » Behang, verwacht het overwachte bij Hookedonwalls.

Behang, verwacht het overwachte bij Hookedonwalls.

geschreven door Constance

Het retro behang dat we een aantal jaren geleden sterk zagen opkomen is inmiddels weer helemaal op zijn retour. Maar onderscheidende fabrikanten van luxe behang hebben niet stilgezeten.

Vorig jaar presenteerde HOOKEDONWALLS (een label dat je, naar eigen zeggen, een nieuwe kijk geeft op behangpapier voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor) al een prachtige collectie op de Woonbeurs in Amsterdam en dit jaar laat Ontwerpbureau Muurbloem (genomineerd voor de Dutch Design Awards 2010) onder de naam Muurbloem Wallfashion van zich horen op de beurzen Architect at Work in Rotterdam en Interieur 2010 in Kortrijk met een prachtige en absoluut onderscheidende collectie behang.

Muurbloem heeft een collectie ontwikkeld voor mensen met lef èn humor en treedt hiermee absoluut buiten de traditionele paden van ‘behang’. Muurbloem zal hiermee menig interieurstylist en consument inspireren!Goede wijn behoeft geen krans daarom weinig tekst in dit artikel en veel plaatjes!

Helma van Hoof, InterieurTipgever Eindhoven en omgeving.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com