Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een nieuw huis: bezint eer gij begint! Een nieuw huis: bezint eer gij begint!
  • Behangtip: schilder je eigen kunstwerk op behang Behangtip: schilder je eigen kunstwerk op behang
  • Loungies, het nieuwe loungen. Loungies, het nieuwe loungen.
  • Woonmodecity 2009 en bedmode (1) Woonmodecity 2009 en bedmode (1)
  • Natuur als inspiratiebron. Go Green! (1) Natuur als inspiratiebron. Go Green! (1)
wonen

Behang, verwacht het overwachte bij Hookedonwalls.

Het retro behang dat we een aantal jaren geleden sterk zagen opkomen is inmiddels weer helemaal op zijn retour. Maar onderscheidende fabrikanten van luxe behang hebben niet stilgezeten.

Vorig jaar presenteerde HOOKEDONWALLS (een label dat je, naar eigen zeggen, een nieuwe kijk geeft op behangpapier voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor) al een prachtige collectie op de Woonbeurs in Amsterdam en dit jaar laat Ontwerpbureau Muurbloem (genomineerd voor de Dutch Design Awards 2010) onder de naam Muurbloem Wallfashion van zich horen op de beurzen Architect at Work in Rotterdam en Interieur 2010 in Kortrijk met een prachtige en absoluut onderscheidende collectie behang.

Muurbloem heeft een collectie ontwikkeld voor mensen met lef èn humor en treedt hiermee absoluut buiten de traditionele paden van ‘behang’. Muurbloem zal hiermee menig interieurstylist en consument inspireren!Goede wijn behoeft geen krans daarom weinig tekst in dit artikel en veel plaatjes!

Helma van Hoof, InterieurTipgever Eindhoven en omgeving.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?