Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie Ellen Beekmans lanceert haar 10e collectie
  • Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters Petite Jae maakt sieraden voor baby’s en kleuters
shoppen

Bijzondere sieraden van Clizia Ornato

De handgemaakte sieradencollecties van Clizia zijn herinneringen van reizen naar verre landen en naar verre tijden.

Clizia Ornato transformeert de objecten die zij tijdens haar reizen is tegengekomen in hedendaagse sieraden. Voor de KIMONO serie gebruikt zij oude Japanse postzegels die zij in haar zilveren ringen en leren armbanden verwerkt en voor de kettingen gebruikt zij patronen van antieke kimono’s. Het resultaat is een originele collectie. Elk sieraad is handgemaakt en dus uniek. Haar creaties zijn gewild in de mode wereld en sinds 2003 zijn ze dan ook regelmatig terug te vinden in tijdschriften als de Italiaanse Elle, Glamour, MarieClaire en Vogue. En nu dus ook in de Benelux bij Neobrera

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?