You are here: Home » Gadgets » Bijzondere sieraden van Clizia Ornato

Bijzondere sieraden van Clizia Ornato

geschreven door Constance

De handgemaakte sieradencollecties van Clizia zijn herinneringen van reizen naar verre landen en naar verre tijden.

Clizia Ornato transformeert de objecten die zij tijdens haar reizen is tegengekomen in hedendaagse sieraden. Voor de KIMONO serie gebruikt zij oude Japanse postzegels die zij in haar zilveren ringen en leren armbanden verwerkt en voor de kettingen gebruikt zij patronen van antieke kimono’s. Het resultaat is een originele collectie. Elk sieraad is handgemaakt en dus uniek. Haar creaties zijn gewild in de mode wereld en sinds 2003 zijn ze dan ook regelmatig terug te vinden in tijdschriften als de Italiaanse Elle, Glamour, MarieClaire en Vogue. En nu dus ook in de Benelux bij Neobrera

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com