You are here: Home » Gadget nieuws » Introductie Philips Lumea

Introductie Philips Lumea

geschreven door Constance

Donderdagochtend ben ik bij de introductie van de Philips Lumea aanwezig geweest. De Lumea is het Intense Pulsed Light ontharingssysteem (voor thuis) van Philips waar meer dan 7 jaar aan gewerkt is! (Ism. een aantal vooraanstaande dermatologen.)

De Lumea verwijdert pijnloos en eenvoudig, op een veilige manier, haartjes op je benen, bikinilijn, armen en oksels en gaat stoppels en haargroei tegen. Hoe gaat dit in zijn werk? Eerst scheer je de haren met een scheermesje (het is nl. niet zo fijn als je haren te lang zijn want dan krijg je een verbrande haargeur) en daarna gebruik je de Lumea. Dmv. lichtimpulsen gaat het haarzakje over naar een rustfase en vindt er geen haargroei plaats. Je kunt, dmv. 5 verschillende intensiteitsstanden, op elke plek van je lichaam ongewenste haar verwijderen. (Het gezicht wordt afgeraden en tevens werkt de Lumea niet op grijs, felblond of rood haar.)

De Lumea werkt alleen als hij op de juiste manier op je huid wordt gezet, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij gaat flitsen op een moment dat je er nog niet klaar voor bent. De speciale lamp werkt niet zolang als de levensduur van het de Lumea, dus deze hoeft niet tussentijds vervangen te worden. De Lumea is draadloos en is binnen 1 uur opgeladen en heeft een automatische uitschakelfunctie om oververhitting te voorkomen.

Ik heb zelf de Lumea ook in handen gehad en het apparaat zelf is heel licht. Verder heb ik op de sterkste stand (nr.5) mijn arm en been geflitst en op beide delen was er geen totaal geen enkele pijn of ongemak te voelen. Het enige wat ik voelde was een flits(je) met warmte. Ik heb ook een paar dames gesproken die de Lumea al hebben geprobeerd en zij vertelden mij dat na 3 keer de oksels en benen al totaal haarloos waren.

Vanaf half oktober kan je de Lumea kopen bij alle Douglas vestigingen in Nederland, en de reden dat Philips hiervoor gekozen heeft is dat je bij Douglas ook gelijk een goed (huid)advies krijgt want zoals ik al eerder aangaf is de Lumea niet voor elk haar- en/of huidtype geschikt. De Lumea gaat euro 499,- kosten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com