Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur Test; Ik ga aan de slag als Oenobiol Ambassadeur
  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen Test; De Huawei P10 Plus Leica camera waar je ook mee kunt bellen
  • Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras Test; Lidl Meradiso koudschuimmatras
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
  • Test; SodaStream Spirit Test; SodaStream Spirit
shoppen

Test: Herbalife huidverzorgingsproducten

Misschien ken je Herbalife wel van de afslankproducten, zoals de voedingsshakes, maar Herbalife heeft sinds een tijd ook huid- en haarverzorgingsproducten en deze heb ik thuis gestuurd gekregen voor een uitgebreide test.

Er zijn 4 productlijnen (Herbal Aloe, Nourifushion, Skin Activator en Radiant C) en uit elke serie heb ik 1 of meerdere producten gekregen. In de tas zat: de radiant C Face Quencher (een verfrissende gezichtsspray voor de droge en verhitte huid), de Herbal Aloe Everyday Body Wash (douchegel ), de Herbal Aloe Soothing Spray (verlichtende spray voor na het zonnen en bij huidirritatie), Herbal Aloe handcream, Nourifusion Cleanser (make-up remover voor je gezicht), Nourifushion Exfoliating Scrub (milde scrub voor je gezicht), Nourifushion Moisturizer (rijke dagcrème), Skin Activator Daylotion spf 15 (lichte dagcrème met zonnefactor 15), Skin Activator Nighttime replenishing cream (nachtcrème die de collageenproductie stimuleert), Skin Activator Eye cream (oogcrème) en de Skin Activator Lip refiner (lippencrème voor zachte en volle lippen).

Zoals je kunt zien is het een heel scala aan producten dus ga ik vragen of Testman, Testschoonzus, Testvriendin en Testzus ook mee willen werken want in mijn eentje is het een beetje veel van het goede. Maar binnenkort volgt het testrapport van de Herbalife huidverzorgingslijn.