You are here: Home » Gadgets » Manfield ontwerpt Pink Ribbon laarsje

Manfield ontwerpt Pink Ribbon laarsje

geschreven door Constance

Vorig jaar waren het (torenhoge) zwarte, satijnen pumps (en ja, ze staan heel mooi te staan in mijn schoenenkast) en dit jaar komt Manfield met een speciale Pink Ribbon bootie.

De Pink Ribbon bootie kost euro 119,99 en daarvan doneert Manfield euro 15,- aan de Stichting Pink Ribbon. Het zwarte suède enkellaarsje heeft een hakhoogte van 9 cm. en op de zool staat het Pink Ribbon logo. Je krijgt bij de bootie een roze Pink Ribbon strik die met strass steentjes is ingelegd en deze strik zit vast met een roze drukknopje. Na de Pink Ribbon maand kan je de strik eraf halen en dan kan je kiezen voor een roze of een zwarte drukker.Vanaf 4 oktober as. kan je terecht bij alle Manfield filialen voor de Pink Ribbon bootie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com