Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon Sal de Ibiza steunt Pink Ribbon
  • Lever oude schoenen in voor de Kledingbank Lever oude schoenen in voor de Kledingbank
  • Lever oude schoenen in voor geld Lever oude schoenen in voor geld
  • AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream AVEDA lanceert limited edition Hand Relief Cream
  • Little Diva accessoires en toilettassen Little Diva accessoires en toilettassen
  • Pink Ribbon t-shirts bij C&A Pink Ribbon t-shirts bij C&A
shoppen

Manfield ontwerpt Pink Ribbon laarsje

Vorig jaar waren het (torenhoge) zwarte, satijnen pumps (en ja, ze staan heel mooi te staan in mijn schoenenkast) en dit jaar komt Manfield met een speciale Pink Ribbon bootie.

De Pink Ribbon bootie kost euro 119,99 en daarvan doneert Manfield euro 15,- aan de Stichting Pink Ribbon. Het zwarte su├Ęde enkellaarsje heeft een hakhoogte van 9 cm. en op de zool staat het Pink Ribbon logo. Je krijgt bij de bootie een roze Pink Ribbon strik die met strass steentjes is ingelegd en deze strik zit vast met een roze drukknopje. Na de Pink Ribbon maand kan je de strik eraf halen en dan kan je kiezen voor een roze of een zwarte drukker.Vanaf 4 oktober as. kan je terecht bij alle Manfield filialen voor de Pink Ribbon bootie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?