You are here: Home » Gadgets » Parfum voor je kliko of vuilnisbak

Parfum voor je kliko of vuilnisbak

geschreven door Constance

Het is momenteel erg warm en dan krijg jij niet alleen last van nare geurtjes maar ook je kliko of afvalemmer ruiken niet meer naar bosviooltjes of madeliefjes. En dat is niet alleen vervelend voor jezelf maar ook voor de vuilnisman!

Roxasect heeft nu een nieuw product, Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne en dit gaat niet alleen die vieze afvalgeur tegen maar dood ook nog eens fruitvliegjes. Je plakt de houder vast aan de binnenkant van de deksel van de vuilnisbak of bindt de houder vast met het draad om een van de scharnieren van de deksel en dan werkt de button ong. 6 weken land.

Ik heb zelf gelijk de proef op de som genomen want ik heb ook een testverpakking gekregen. Vandaag was mijn kliko door de vuilnismannen geleegd en hij stonk enorm. Ik heb meteen de Kliko/Vuilnisbak Hygiëne button in mijn kliko gehangen en na ong. 3 uurtjes was de stank helemaal weg en rook mijn kliko weer fris.

De Roxasect Kliko/Vuilnisbak Hygiëne is te koop in een voordeelverpakking (2 + 1 gratis) die eruit ziet als een kliko. En op diverse tv-zenders kan je deze maand de commercial bekijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com