You are here: Home » Eten & koken » JenT Magazine: Jonnie en Thérèse Boer presenteren hun eigen tijdschrift

JenT Magazine: Jonnie en Thérèse Boer presenteren hun eigen tijdschrift

geschreven door Constance

Afgelopen zondag heb ik, samen met Testman en schoonzus M en zwager L, genoten van een heerlijke lunch bij Restaurant de Librije in Zwolle en Jonnie en Thérèse Boer hadden voor alle (vaste) gasten een hele bijzondere verrassing, zij hebben nl. hun eigen magazine op de markt gebracht: JenT Magazine.

In het JenT Magazine staan een aantal recepten (oa. uit de keuken van De Librije, maar ook nog van een aantal andere renommeerde restaurants) die je thuis kunt maken. Tevens worden een aantal BN-ers geïnterviewd, zoals Ilse de Lange (zij heeft een kookworkshop gevolgd in Zwolle), Astrid Joosten, Ronald Giphart en Adje van den Bergh. Ook heeft schoenontwerper Jan Jansen, speciaal voor Thésèse Boer, een paar rode schoenen ontworpen en deze heeft zij afgelopen zondag in ontvangst mogen nemen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com