Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
  • Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza Mail & win; Gezonde kookboeken van Ekoplaza
  • Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl Biologische supermarkt Ekoplaza helpt met een gezondere leefstijl
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
shoppen

JenT Magazine: Jonnie en Thérèse Boer presenteren hun eigen tijdschrift

Afgelopen zondag heb ik, samen met Testman en schoonzus M en zwager L, genoten van een heerlijke lunch bij Restaurant de Librije in Zwolle en Jonnie en Thérèse Boer hadden voor alle (vaste) gasten een hele bijzondere verrassing, zij hebben nl. hun eigen magazine op de markt gebracht: JenT Magazine.

In het JenT Magazine staan een aantal recepten (oa. uit de keuken van De Librije, maar ook nog van een aantal andere renommeerde restaurants) die je thuis kunt maken. Tevens worden een aantal BN-ers geïnterviewd, zoals Ilse de Lange (zij heeft een kookworkshop gevolgd in Zwolle), Astrid Joosten, Ronald Giphart en Adje van den Bergh. Ook heeft schoenontwerper Jan Jansen, speciaal voor Thésèse Boer, een paar rode schoenen ontworpen en deze heeft zij afgelopen zondag in ontvangst mogen nemen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?