You are here: Home » Accessoires » Philips USB oplader

Wie herkent dit niet? Je gaat op reis en tegenwoordig moet er een batterij aan opladers mee, van je mobiele telefoon, de mp-3 speler, netbook, e-Book, spelcomputer, video- en fotocamera, en ga zo maar door. Je hebt er bijna een aparte koffer voor nodig.

Philips komt met de oplossing voor dit gedoe, zij hebben nl. universele USB opladers ontwikkeld die geschikt is voor allerlei apparaten. Je steekt de oplader  in het stopcontact en je gebruikt 1 van de meegeleverde stekkers. (Mocht de stekker voor jouw apparaat niet bijgeleverd zijn, dan kan je deze los bestellen bij Philips.) En de oplader is niet alleen een oplader maar ook nog eens een noodvoeding die je 15 uur lang van stroom kan voorzien, dus ook perfect als extra accu voor bijv. je laptop en de opladers worden geleverd in een handig reistasje

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com