Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
  • Philips Slowjuicer Philips Slowjuicer
  • Philips Sonicare AirFloss Ultra Philips Sonicare AirFloss Ultra
ladygadgets

Philips USB oplader

Wie herkent dit niet? Je gaat op reis en tegenwoordig moet er een batterij aan opladers mee, van je mobiele telefoon, de mp-3 speler, netbook, e-Book, spelcomputer, video- en fotocamera, en ga zo maar door. Je hebt er bijna een aparte koffer voor nodig.

Philips komt met de oplossing voor dit gedoe, zij hebben nl. universele USB opladers ontwikkeld die geschikt is voor allerlei apparaten. Je steekt de oplader  in het stopcontact en je gebruikt 1 van de meegeleverde stekkers. (Mocht de stekker voor jouw apparaat niet bijgeleverd zijn, dan kan je deze los bestellen bij Philips.) En de oplader is niet alleen een oplader maar ook nog eens een noodvoeding die je 15 uur lang van stroom kan voorzien, dus ook perfect als extra accu voor bijv. je laptop en de opladers worden geleverd in een handig reistasje

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?