Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
  • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
wonen

Huis gekocht (4)

De tijd is gekomen dat we spullen gaan aanschaffen! Hoera! Het grote spenderen gaat beginnen. Het ontwerp voor de haard is klaar, de vloer uitgekozen, verlichting besteld, bank uitgezocht, kleur voor de wanden doorgesproken met de schilder en volgende week aan de slag.

Tja en dan is de vraag van welk merk ga je de spullen aanschaffen? Moet het wel een merk zijn. Design of iets van de rommelmarkt.  Éen ding is zeker het wordt een stoere inrichting. Dus een tafel van gasbuizen, werktafel in de keuken van hetzelfde materiaal. De lampen van Modular type Nomad Minmal. Die perfect bij de stoere keuken en eetkamer tafel passen. Dus het wordt een mix van Design en een beetje van onszelf..

En dan de badkamer,volgens het Feng shui plan dat we hebben laten maken moet de badkamer met rood worden aangekleed. Eigenlijk moet de badkamerdeur aan de binnenkant rood worden geschilderd. Nou gaat mij dat nét iets te ver…Maar bij navraag hoeft dat niet persé met  rode accessoires kunnen we ook de ruimet aankleden. Op internet de ronde kast van Kartell de Componibilli gevonden in het Rood!

Alles begint nu vorm te krijgen..donderdag de sleutel en dan kunnen we aan de slag!

Mart Renes