You are here: Home » Eten & koken » Franse gerechten bestellen

Franse gerechten bestellen

geschreven door Constance

Tijdens mijn proeverij op Taste of Amsterdam, samen met Karin van koken.blogo.nl, kwamen wij ook de stand van Souvenirs de France tegen.

De (van oorsprong uit Frankrijk afkomstige eigenaar) Bruno heeft een keur aan Franse delicatesse die je normaal gesproken alleen maar tegenkomt in Frankrijk zelf. Zo hebben Karin en ik geproefd van de overheerlijke Bisque de Crabe en de sardines van het (alleen in Bretagne verkrijgbare merk) Conserverie La Belle-Iloise. Natuurlijk ontbreken ook de ganzenproducten en de lekkere cider niet. Verder geeft Souvenirs de France ook workshops en kan je Bruno inhuren voor een (kinder)feestje. Hij rijdt dan voor met zijn Citroën HY bus.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com