You are here: Home » Gadgets » Gouden Möet & Chandon fles

Gouden Möet & Chandon fles

geschreven door testman

Möet & Chandon introduceert de ultraluxe ‘Golden Jeroboam’, een 3 liter fles die helemaal gehuld in bladgoud is.

moet chandon

De handgemaakte fles is speciaal voor Möet & Chandon ontworpen door de Franse juwelier Arthus Bertrand. De Jeroboam is zo exclusief dat er voor Nederland slechts 5 exemplaren beschikbaar zijn. Vanaf half juni as. zijn de 5 flessen in Nederland te koop, voor de prijs van Euro 1.600,- per fles.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?