Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
wonen

Ontdek de zomer in het Groene Hart

Groen Hart dame_logo
De tijd van warme zomerdagen en heerlijk lange avonden is weer aangebroken. Tijd om te gaan fietsen in de prachtige omgeving van het Groene Hart, zoek afkoeling op het water, proef echt ambachtelijk ijs of ga op polderstepsafari.

Op de website van het Groene Hart zijn nog veel meer bijzondere dagjes uit te ontdekken. Op de site vind je allerlei ideeën voor leuke uitjes, met je kinderen, vriendinnen of romantisch met zijn tweeën. Je bent er trouwens zo, het Groene Hart is een uniek gebied midden in de Randstad. Tot ziens in het Groene Hart.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?