Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • Vintage jurken Vintage jurken
  • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
shoppen

Hollister Flagship store New York

Bijna iedereen kent de flagship store van Abercrombie & Fitch in New York onderhand wel, en als je deze winkel niet kent ga er naar toe, het is een belevenis. Mooie (gay)modellen bij de deur (zelfs in de vrieskou met ontkleed bovenlichaam, incl. sixpack), overal ruik je de Abercrombie & Fitch dames- en herengeuren, keiharde muziek, bijna donkere ruimtes en size zero personeel gekleed in A & F. Het is niet mijn ding maar het winkelconcept is geniaal.

hollister flagship store

Nu heeft A & F ook een zusje, Hollister genaamd. De kledinglijn lijkt erg op die van de grote broer, alleen hangt er een veel voordeliger prijskaartje aan. Ik kom regelmatig in mijn favoriete wijk Soho (New York) en was toch wel benieuwd wat er in het grote pand op de hoek van South Houston & Broadway gevestigd zou worden. Nu, ik ben er achter: het is de flagshipstore van Hollister. Ook hier wordt je welkom geheten door modellen (jongens en meiden) alleen zijn deze wel aangekleed. Het hele pand is opgedeeld in verschillende verdiepingen en op die verdiepingen vind je allerlei ‘kamers’ met daarin de Hollister collectie. En er wordt een ‘beach house’ sfeer gecreeerd, en dat wordt versterkt door de beelden (overal in het gebouw) van de Atlantische Oceaan die op schermen geprojecteerd zijn. Natuurlijk ontbreekt ook de harde muziek evenals het (op teenslippers lopende) hippe personeel. Ik vind deze winkel zelf beter geslaagd dan de A & F winkel op Fifth Avenue. Dus ben je binnenkort in the Big Apple dan is de Hollister store ook zeer de moeite waard.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?