You are here: Home » Accessoires » Samsung komt met een robotstofzuiger

Samsung komt met een robotstofzuiger

geschreven door Constance

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de Roomba robotstofzuiger, en ik moet eerlijk zeggen, ik blijf enthousiast over het idee dat iemand anders (lees robot) voor mij aan het stofzuigen gaat.

samsung-navibot

Aankomende week heb ik een presentatie bij Samsung en ook Samsung gaat een robotstofzuiger introduceren, de Samsung Navibot. Er komen 2 modellen uit: de basisversie en een uitgebreidere versie incl. een touchscreen. Je kunt verschillende programma’s instellen en hij maakt de 1e keer dat ie aan slag gaat foto’s van je (huis)kamer en nav. dit plattegrond gaat ie zuigen. Ik kan niet wachten om de Navibot aan de gang te zien, en misschien mag ik ‘m wel gaan testen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7tSToXpTdI8[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com