Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Samsung komt met een robotstofzuiger

Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over de Roomba robotstofzuiger, en ik moet eerlijk zeggen, ik blijf enthousiast over het idee dat iemand anders (lees robot) voor mij aan het stofzuigen gaat.

samsung-navibot

Aankomende week heb ik een presentatie bij Samsung en ook Samsung gaat een robotstofzuiger introduceren, de Samsung Navibot. Er komen 2 modellen uit: de basisversie en een uitgebreidere versie incl. een touchscreen. Je kunt verschillende programma’s instellen en hij maakt de 1e keer dat ie aan slag gaat foto’s van je (huis)kamer en nav. dit plattegrond gaat ie zuigen. Ik kan niet wachten om de Navibot aan de gang te zien, en misschien mag ik ‘m wel gaan testen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7tSToXpTdI8[/youtube]