You are here: Home » Computers, desktops, laptops » PC Headset van Sony

PC Headset van Sony

geschreven door Constance

Ik heb nog steeds een heel oud model headset om mee te skypen en muziek te beluisteren, en ik zat er net over te denken om een nieuwe te kopen, maar ik wacht nog wel even t/m volgende maand want Sony brengt een aantal nieuwe PC headsets uit.

sony-DR-350USB

De microfoon is weggewerkt in de headset en de zgn. voicetube zorgt ervoor dat de spraak direct naar de microfoon gaat, zodat je geen omgevingsgeluid hoort. Ook kan je de tube weghalen en dan hou je een mooie hoofdtelefoon over. De Sony DR-320DPV heeft een 2,5 meter lange kabel en je kunt de volume zelf bedienen en hij is te koop in het zwart en in het rood. De Sony DR-350USB heeft een usb-adapter waardoor de geluidsaansluiting van je pc te gebruiken is voor je speakers. Ook deze headset heeft een geintegreerde volumebediening en is te koop in het goud. Naast deze 2 modellen komt Sony ook de lichtgewicht DR-310DP. Deze headset is er in het groen, wit, roze en het blauw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com