Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
  • Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis Met de nieuwe IKEA items creeër je ruimte in huis
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
wonen

Interieuradvies, wat kan ik verwachten?

paleis soestdijk

 Dit is een van de eerste vragen die ik krijg als de mensen mij bellen. En ik weet dat mijn collega’s in het land dezelfde vraag krijgen. Wat ik meestal doe is een wedervraag stellen. Wat verwacht u van een advies? De klant gaat dan nadenken wat zij verwachten. Op het antwoord kan ik dan weer anticiperen en zien of de verwachting realistisch is.

En met die verwachting van een potentiële klant kan het soms kan het soms vreemd uitpakken! Ze willen bij wijze van spreken in hun stacaravan de ruimte creëren die vergelijkbaar is aan de ruimte in paleis Soestdijk… Of dat we in een uur een complete metamorfose kunnen realiseren….Verwachtingen die niet altijd reeel zijn, aan ons de taak om die op tactische wijze over te brengen en de klant de vraag zijn wens aan te passen. 

Hoe werkt dit in de praktijk?  

Sinds kort heb ik een verzoek gekregen van een gezin in Enkhuizen ( via een klant waar ik  jaren geleden een complete verbouwing heb vormgegeven en begeleid) om vanaf de ruwe schets van een nieuwe woning mee te denken! Én de vraag de vormgeving, inrichting, kleuren, verlichtingsplan op mij te nemen. Wat natuurlijk geen probleem is.

 Meestal word ik gevraagd nadat de tekeningen e.d klaar zijn, maar om nu vanaf het prille begin dit mee te maken is voor mij redelijk uniek! Daarom zal ik in de komende tijd mijn ervaringen met jullie delen om te laten zien dat de verwachting van de klant soms realistisch is én soms ook niet!

 En het is leuk om te vertellen wat er allemaal bij komt kijken als je een huis vanuit niets opbouwt.

 Mart Renes

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?