Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
shoppen

Ballet oefeningen om af te vallen

Na de fitnessrages van Pilates, Power Pilates en Zumba is er in de States weer iets nieuws ontstaan, nl. balletoefeningen aan een balletbarre!

fluidity

Ik lag een tijdje geleden weer eens wakker (tijdsverschil he) en toen zag ik zo’n tv-advertentie filmpje voorbij komen over Fluidity.com. Dit is een systeem incl. balletbarre, dvd’s, weerstandsbanden en een kleine bal en daarmee ga je allerlei oefeningen en trainingen doen. Nu heb ik zelf, in heel ver verleden aan ballet gedaan, en ik heb, behalve slechte enkels, geen slank figuur aan over gehouden. Dus was ik wel benieuwd naar de wonderen die er nu weer beloofd werden.

En natuurlijk waren alle dames kilo’s en centimeters kwijt en dat hebben ze voor elkaar gekregen met slechts 2x in de week 30 minuten trainen aan de Fluidity Bar. (Dream on.) Ik geloof absoluut dat je dmv. van balletoefeningen sterkere en langere spieren krijgt en als je meer spieren hebt wordt je vetpercentage ook minder maar waarom worden er altijd van die droomverhalen verteld?

Ik ben bijna in staat om zo’n set te gaan bestellen en mijn eigen ervaringen op papier te zetten, maar ik vind het een net te dure aanschaf (US$ 199,95). Dus is het wachten of TellSell of Tommy Teleshopping 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sD20P-KCmbQ[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?