You are here: Home » Beauty » Schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en

Schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en

geschreven door Constance

Volgende week maandag (15 februari) krijg ik een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Natuurlijk Evel!en. Evelien is de vaste schoonheidsspecialiste van Tom Sebastian en is genomineerd voor Schoonheidsspecialiste van het Jaar! En ik zie er gelijk helemaal tiptop uit voor de finale van I Love Fashion News, ’s avonds in Panama.

huidanalyse mac

Wat gaat Evelien allemaal bij mij doen? Ik krijg een uitgebreide huidanalyse en dit wordt gedaan met het Mac huidanalyse apparaat. De behandeling wordt gebaseerd op de resultaten die uit de analyse komen en mijn eigen wensen. Wat meet het apparaat allemaal? Het vetgehalte, de vlekjes en de huidstructuur, en daarna brengt het Multi Analysis Center de rimpels en de elasticiteit van de huid in kaart en wordt ook de zonneschade beoordeelt. (Hmm, dat wordt een heftige uitslag voor een zonneaanbiddende stewardess.) Verder wordt er een analyse gemaakt van de leeftijd van de huid in vergelijking tot mijn echte leeftijd en wordt er bepaald waar verbeteringen mogelijk zijn. En met een ‘voor’ en ‘na’ fotoanalyse wordt het resultaat van de behandeling bij Natuurlijk Evel!en vastgelegd.

Daarna krijg ik de Professional Treatment & een Marmatrix masker. De 4 fases bestaan uit: een intensieve reiniging, Retinol behandeling (herstelt oa. de door UV-beschadigde huid en verbetert de elasticiteit, textuur en vitaliteit), een Enzymen behandeling (vermindert de verdikking vd bovenste huidlagen en pigmentvlekjes en verfijnt de huidstructuur) en daarna een Vitamine A, C en E treatment (deze stimuleren de celactiviteit en productie van het collageen, en beschermt ook de huid tegen UV-beschadigingen en vertraagt het verouderingsproces van de huid.)

Aansluitend hierop wordt het Marmatrix masker op gezicht en hals aangebracht en in dit masker zit een hoogwaardig gevriesdroogd alginaat (algen en zeewier). En het alginaat zorgt voor verbetering van de spankracht vd. huid, vermindering van lijntjes, je huid wordt gladder, roodheid vermindert, grove poriën verfijnen en het is hydraterend, verkoelend en de circulatie wordt verbeterd.

marmatrix masker
Marmatrix masker

De 5e fase is kaviaar. Kaviaar stimuleert het ‘repair systeem’ en beschermt de huid tegen voortijdige veroudering. Het is rijk aan proteïne, lipiden en mineralen en het is tevens een intensieve vochtbinder die lijntjes vermindert en de huid een fluweelzacht uiterlijk geeft.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com