You are here: Home » Fashion » Paul Smith brillen

Paul Smith brillen

geschreven door Constance

Afgelopen week, tijdens de AIFW, heb ik ook kunnen genieten van de (zonne)brillen mode voor voorjaar/zomer 2010 en er sprongen voor mij een paar merken uit. En eentje daarvan is Paul Smith.

CHADWICK

Testman is al jaren een fan van de kleding en de brillen van Paul Smith en ik kan hem geen ongelijk geven. Voor aankomende zomer is de brillenmode gebaseerd op de legendarische muziekhelden uit de jaren 70, zoals Elvis Costello. Maw. veel grote(re) in verschillende modellen en vormen, maar ook de metalen monturen worden niet vergeten en dit geldt voor verschillende type bril en voor zowel man als vrouw.  Alle modellen (zowel de zonnebril als de ‘gewone’ bril) van Paul Smith worden met de hand gemaakt.

Zelf ben ik helemaal weg van de Chadwick, een mooi model voor mannen en deze is in verschillende kleuren te koop.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Gadget test: Samsung NF210 netbook - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 21 november 2010 - 06:45

[…] in Gadget Test.Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen heb ik 3 weken geleden het allernieuwste netbook van Samsung gekregen, de Samsung NF210.De Samsung NF210 heeft een 10,1-inch netbook en is tegelijk […]

Reageer
Gadget test: Samsung NF210 netbook - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 21 november 2010 - 06:45

[…] in Gadget Test.Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen heb ik 3 weken geleden het allernieuwste netbook van Samsung gekregen, de Samsung NF210.De Samsung NF210 heeft een 10,1-inch netbook en is tegelijk […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com