Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Zenner introduceert nieuwe borstels Zenner introduceert nieuwe borstels
  • Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek Tom Sebastian lanceert zijn eigen boek
  • Een platte buik? Dat kan met Bodyhoop Een platte buik? Dat kan met Bodyhoop
  • MINI gestyled door Tom Sebastian MINI gestyled door Tom Sebastian
  • Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012 Specsavers Brildrager van het Jaar verkiezing 2012
shoppen

Boek Beauty, Body & Brains

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau voor je puberdochter, -nichtje of vriendin?

boek

Het boek Beauty, Body & Brains is een lifestyleboek voor alle meiden van nu! Het professionele model Steph geeft bij elk hoofdstuk haar eigen ervaringen. Verder vind je in het boek allerlei handige tips en weetjes. Je krijgt advies over oa. visagie, de juiste bh-maat, huidverzorging, kleding en kapsels. Ook vertellen Thijs Willekes, Tom Sebastian en Chantal Bles hun eigen profitips waar je heel gemakkelijk mee uit de voeten kunt. En ook voor meiden die ouder zijn dan 18 jaar is het erg leuk om te lezen, want sommige adviezen zijn geschikt voor alle leeftijden 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?