You are here: Home » Beauty » Boek Beauty, Body & Brains

Boek Beauty, Body & Brains

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een leuk en orgineel cadeau voor je puberdochter, -nichtje of vriendin?

boek

Het boek Beauty, Body & Brains is een lifestyleboek voor alle meiden van nu! Het professionele model Steph geeft bij elk hoofdstuk haar eigen ervaringen. Verder vind je in het boek allerlei handige tips en weetjes. Je krijgt advies over oa. visagie, de juiste bh-maat, huidverzorging, kleding en kapsels. Ook vertellen Thijs Willekes, Tom Sebastian en Chantal Bles hun eigen profitips waar je heel gemakkelijk mee uit de voeten kunt. En ook voor meiden die ouder zijn dan 18 jaar is het erg leuk om te lezen, want sommige adviezen zijn geschikt voor alle leeftijden 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com