Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe biologische theecollectie van Rituals Nieuwe biologische theecollectie van Rituals
  • Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken Herbruikbaar cadeaupapier ViSSEVASSE uit Denemarken
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
shoppen

Sunday Monday Basiskleding

Soms kom ik iets tegen waarvan ik denk: ‘dat nog niemand daar eerder meegekomen is’ en dat is ook het geval met de Sunday Monday Specials van Sunday Monday.

sunday monday

Sunday Monday heeft nl. 5 kledingstukken (een LBD, een chique satin dress, een top, een A-lijn dress en een wrap vest) die je op heel veel verschillende manieren kan dragen. Elk model is op zeker meer dan 6 manieren te draperen, knopen, vouwen en strikken en er zijn ook verschillende kleuren te koop. Voor mij springen de chique satin dress en het wrap vest eruit. Niet alleen vanwege het model maar omdat er zoveel kleuren te koop zijn en voor de prijs hoef je het niet te laten. Dus als je op zoek bent naar een leuk jurkje (bijv. voor de Kerst) kijk dan even bij Sunday Monday. vest

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?