You are here: Home » Fashion » Sunday Monday Basiskleding

Sunday Monday Basiskleding

geschreven door Constance

Soms kom ik iets tegen waarvan ik denk: ‘dat nog niemand daar eerder meegekomen is’ en dat is ook het geval met de Sunday Monday Specials van Sunday Monday.

sunday monday

Sunday Monday heeft nl. 5 kledingstukken (een LBD, een chique satin dress, een top, een A-lijn dress en een wrap vest) die je op heel veel verschillende manieren kan dragen. Elk model is op zeker meer dan 6 manieren te draperen, knopen, vouwen en strikken en er zijn ook verschillende kleuren te koop. Voor mij springen de chique satin dress en het wrap vest eruit. Niet alleen vanwege het model maar omdat er zoveel kleuren te koop zijn en voor de prijs hoef je het niet te laten. Dus als je op zoek bent naar een leuk jurkje (bijv. voor de Kerst) kijk dan even bij Sunday Monday. vest

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com