You are here: Home » Schoenen & laarzen » Ballerina’s van H&M

Ballerina’s van H&M

geschreven door Constance

Vorige week kwam de postcode langs met een groot pakket van de H&M en daarin zaten de bestelde Jimmy Choo artikelen!

ballerina's h&m

Toen ik de doos opende kwam de geur van plastic me al tegemoet, maar dat kan natuurlijk ook de verpakking zijn ipv. de schoenen (althans dat hoop je dan). De dozen gelijk geopend en de pumps paste wel, maar waren zo vreselijk hoog dat ik niet eens kon blijven staan.

Ik had ook een jurkje besteld en de kwaliteit was zozo en maar er hangt wel een prijskaartje aan van euro 79,95, dus ook deze gaat terug.

De slechte kwaliteit van de ballerina’s spande de kroon. Ik had de zebraprint en de effen zwarte besteld, en allebei in dezelfde maat. De zebra’s krijg ik niet eens aan (hoezo pasvorm) en de zwarte (deze paste wel) met de studs leken als 2 druppels water (zoals je op de foto kan zien) op een paar ballerina’s die ik een maand eerder had gekocht bij de H&M. Alleen waren deze slechts euro 19,95 en moeten die van Jimmy Choo euro 59,95 kosten! Allebei van kunstleer (lees plastic) gemaakt en de pasvorm van het goedkope paar is nog beter ook.

Dus je begrijpt, het hele pakket is weer afgeleverd bij TNT. Ik hoop nu maar dat dat met lingerie van Sonia Rykiel beter gaat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com