You are here: Home » Gadgets » Eco Button

Eco Button

geschreven door Constance

Onderstaande tip heb ik gekregen van Alexandra.

Alles draait momenteel om energie besparen, groen en het milieu. En een van de grootste slurpers is toch wel je pc!

eco_button

Maar met de Eco Button kan je hier wat aan doen, want deze grote groene (verlichte) knop herinnert je er elke keer weer aan dat je je computer niet gebruikt maar wel aan hebt staan. Je sluit de Eco Button aan op je pc (dmv. een usb kabel) en elke keer als je koffie haalt, een telefoongesprek begint of naar een vergadering moet, druk je op de knop en je computer wordt de zgn. Eco Mode gezet. Als je klaar bent, druk je op een willekeurige toets van je toetsenbord en je kunt gelijk weer verder gaan met waar je mee bezig was.

En elke keer als je je computer in de Eco Mode zet, houdt de software van Eco Button bij hoeveel kooldioxidedeeltjes, electriciteit en geld je hebt bespaard!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com