You are here: Home » Design meubels » Creatief met tuinslang, Sander Bokkinga.

Creatief met tuinslang, Sander Bokkinga.

geschreven door Constance

foto sander

Ja, de zomer is al weer even voorbij en de tuin hoeft dus niet meer besproeid te worden. Dus wat te doen met de tuinslang? Bergen wij die weer op in het tuinschuurtje of ligt de slang achteloos op een hoek van het terras opgerold?

 Sander Bokkinga heeft heel andere ideeën over de toepassing van en met een …jawel ….. tuinslang!

 De ontwerper Sander Bokkinga [1971] introduceert met de bok. FENCE collectie alweer zijn derde serie meubels. Stoelen, sjoelspiegels, boekenkasten en bureaulampen maken onderdeel uit van zijn collectie die Sander Bokkinga vervaardigde uit hout, TUINSLANG, stro, zoutblokken en baksteen.

Voor zijn laatste serie bok. FENCE collectie gebruikte hij ook ruwe houten planken. De producten worden door hem zelf met de hand gemaakt, dus uniek zijn de voorwerpen wel te noemen. Geen enkel stuk is precies gelijk!

 Verrassend genoeg kan er nog steeds water door de tuinslang ontwerpen stromen……handig voor als toch de plantjes nog  even wat water nodig hebben……..

 Wil Pul Interieur Tipgever Haarlem/Leiden e.o.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com