You are here: Home » Gadgets » Handtassen van kristal

Handtassen van kristal

geschreven door Constance

Regelmatig heeft shoppen.blogo.nl een gastblogger en dat is nu ook weer het geval. Onderstaand artikel is geschreven door gastblogger Emilie.

Elke vrouw weet het – Bags are a girls best friend! Ze zijn er in alle vormen en maten en vergezellen je bij elke gelegenheid om je outfit op te fleuren.

crystal_bagsDe Zweedse designer Lena Bergström ziet tassen zelfs als juwelen. Deze gedachte heeft ze letterlijk doorvertaald in haar serie Clutches voor het glasdesignmerk Orrefors. De serie bestaat uit vier prachtige kristallen handtassen met glanzend stalen hengsels! Lena heeft ze vernoemd naar haar moeder, haar zussen en naar zichzelf: in dezelfde vorm gegoten, maar ieder met een eigen expressie. Er zijn slechts vijf exemplaren per type handtas en ze kosten meer dan € 4.000,-! Onbetaalbaar natuurlijk, maar wel tasjes die je maar wat graag aan je arm laat bungelen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com