You are here: Home » Gadgets » Regenhoedjes

Regenhoedjes

geschreven door Constance

De herfst is (helaas) weer in aantocht en in Nederland betekent dat bijna altijd REGEN!

regenhoedjes

Happyrainydays.nl heeft hiervoor 2 leuke regenhoedjes bedacht: de ‘ouderwetse’ zuidwester en een opvouwbaar hoedje en allebei te koop in verschillende kleuren en designs. En vanaf 15 november t/m eind december zijn de regenhoedjes en zuidwesters in de aanbieding, je betaalt slechts Euro 15,- (excl. verzendkosten) per stuk. Dus perfect voor onder de boom of in de schoen.

Het opvouwbare hoedje is zo klein dat je het kunt opvouwen tot een klein plat pakje waardoor ie in elke tas of jaszak past. De zuidwester heeft een lange klep achterop waardoor je haar en nek droog blijft en de klep aan de voorkant voorkomt regen in je ogen. Beide modellen zijn te koop in de maten 52 t/m 61 dus voor geschikt voor grote en kleine meisjes

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com