You are here: Home » Schoenen & laarzen » Marseille

Marseille

geschreven door Constance

Vandaag is het zondag en dan kan zelfs de grootste Shopaholic (ik dus) op haar hoofd gaan staan, maar er zijn steden op wereld waar de winkels op zondag gewoon gesloten zijn en dat is ook het geval in Marseille. We liggen sinds vanmorgen vroeg in Marseille en daar wordt dus niet gewinkeld.

Marseille

Natuurlijk heeft Marseille nog veel meer te bieden dan winkels. Je kunt naar de Notre Dame de la Garde, het Stade Vélodrome, de Vieux-Port of naar het strand (Plages du Prado). Ook zijn er excursies naar oa. Aix-en-Provence en Cassis te boeken.

Maar toch hoef ik niet helemaal zonder winkelen de dag door te komen, want ik kan altijd nog gaan shoppen in de (tax-free) winkels aan boord van de MSC Splendida. Aan boord zijn er verschillende winkels waar je kleding, sieraden, parfums en make-up, glaswerk en andere accessoires kunt kopen. Dus ook vandaag “Shop till you drop”.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com