You are here: Home » Design meubels » Keer, keer en keer Chair

Keer, keer en keer Chair

geschreven door Constance

Ongelooflijk, maar het is echt waar!  Een multi-functionele stoel ontworpen door Reinier de Jong.

De KEER chair is drie stoelen in één: loungestoel 34cm, keukenstoel 44cm en barkruk 74cm. Simpelweg omkeren, brengt de drie mogelijkheden tot stand. Ideaal voor kleinbehuisden, bijvoorbeeld in je studentenkamer of in je 2-kamer appartement, en natuurlijk ook leuk voor buiten gebruik. Je pakt de stoel en zet hem als barkruk rond de bar om te borrelen, daarna ga je dineren en keer je de stoel om naar eetkamerstoel en om daarna uit te buiken keer je de stoel weer om te loungen. Fantastisch wat je met één meubel allemaal kan doen.

KEER

KEER bestaat uit losse lichtgewicht elementen van 20cm breed. De delen koppelen onderling d.m.v. ingebouwde magneten. Twee elementen maken een kruk. De keukenstoel bestaat uit twee of drie delen en voor de lounge zijn drie elementen optimaal. Met meer elementen maak je met KEER een geweldige bank.

Leverbaar in wit of rood en op aanvraag in meerdere kleuren leverbaar.
De elementen kosten € 149,00 per stuk.

 Kijk voor meer informatie op tafel-design

Tafel-design staat op de Woonbeurs in Amsterdam
vanaf 26 september tot met 4 oktober

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com