You are here: Home » Design meubels » Luidsprekerboxen ‘Zikmu’ by Philip Starck

Luidsprekerboxen ‘Zikmu’ by Philip Starck

geschreven door Constance

De Franse topdesigner Philippe Starck heeft voor Parrot, specialist in draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons, draadloze luidsprekerboxen ontworpen. De boxen, die een typisch tijdloos Philippe-Starck design hebben, luisteren naar de magische naam ‘Zikmu’. Prachtig design in iconische vorm welke zeker in het moderne interieur tot zijn recht komt.

Draadloze Zikmu by Phillip Starck

Deze luidsprekers zijn ultra modern. Niet alleen dankzij hun technische mogelijkheden maar ook dankzij hun minimalistische design,” aldus Philippe Starck. “De boxen beschikken over buitengewone technologie zodat we met een minimum aan materiaal een maximaal effect konden creëren”.

Draadloze geluidboxen2

De Parrot-luidsprekerboxen zijn bijvoorbeeld zo ontwikkeld dat ze compatible zijn met de laatste generatie Apple-producten. Zo gaan de Parrot-boxen perfect samen met een iPod® of iPhone™, die in het basisstation geplaatst kunnen worden. Er kan dan naar muziek geluisterd worden terwijl het apparaat oplaadt.

Draadloze geluidboxen

Met de afstandsbediening kunnen de luidsprekerboxen en iPhone™ en/of iPod® vanaf de zitbank bediend worden. Ook muziek opgeslagen op een mobiele telefoon, pc, of mobiele telefoon kan gemakkelijk beluisterd worden op de luidsprekerboxen via Wi-Fi of Bluetooth® Stereo-technologie (A2DP). Parrot-luidsprekerboxen by Starck hebben een vermogen van 100 Watt en een hoogte van 75 cm.

Draadloze Zikmu by Phillip Starck

Ze zijn het neusje van de zalm op het gebied van draadloze technologie. Het maakt niet uit welke geluidsbron gebruikt wordt, de boxen geven altijd een getrouwe weergave van de muziek, zonder dat er een draadje aan te pas komt. De twee luidsprekerboxen communiceren samen via de Bluetooth-technologie waardoor de luidsprekerboxen op elke willekeurige plek neergezet kunnen worden.

De consumentenadviesprijs van de boxen bedraagt € 1190,- en zijn verkrijgbaar via www.parrotshopping.com en bij een selectie warenhuizen en speciaalzaken.

Op vrijdag 18 september zijn bij de interieurzaak Interne Zaken in Den Haag deze unieke luidsprekers te bewonderen. Ook te zien op de Woonbeurs in Amsterdam op de stand van Goosebumpz standno 11-020

Voor meer informatie over de draadloze Parrot-luidsprekerboxen by Starck, de Parrot-designercollectie of de draadloze Parrot-productlijn: www.parrot.com  en www.starck.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com