You are here: Home » Interieur » Pimp your kitchen

Pimp your kitchen

geschreven door Constance

pimpyourkitchen orchidee

Bij de keuze voor een keuken gaan we meestal voor een veilige optie: wit. Een keuken is niet goedkoop, dus je wilt met toch een flinke investering graag lang van je keuken genieten. Daarnaast is een neutrale keuken een veilige optie indien je het huis weer gaat verkopen. De grootste groep kopers vindt een witte keuken prachtig. Maar wit is wel saai!

Daar heeft pimpyourkitchen  een oplossing voor gevonden. Zij hebben speciaal behang voor in keukens. Het behang is  brandveilig en makkelijk schoon te maken. Er zijn een aantal voorbeeld visuals, maar je kan ook zelf fotomateriaal aanleveren.  Zo kan je je keuken in een middagje werk een hele andere uitstraling geven.

Prijsindicatie: voor een voorbeeld-behang van 300cm bij 50cm ben je ongeveer 300 euro kwijt.

pimpyourkitchen

Op de foto’s hierbovenzie  je eerst een keurige saaie witte keuken, en daarna een persoonlijke keuken met een fotobehang van een prachtig uitzicht op water, bergen en een aanlokkelijke steiger.

Op de foto van de keuken met de orchideeen zie je dat je het ook heel rustig kan houden. Zo kies je voor het behang wat bij jou en je interieur past en je je keuken een eigen uitsraling geeft.

Sept 2009, Karin Burger, Interieur Tipgever Utrecht

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com