You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Test Wii spel AE Active Sports

Test Wii spel AE Active Sports

geschreven door Constance

Ik heb nu bijna 1 maand het Wii spel AE Active Sports in huis gehad en zoals ik eerder geschreven heb,  zou ik dit spel uitgebreid testen.

wii

Ik ben zelf niet in het bezit van een Wii spel, maar het aansluiten is heel makkelijk. Daarna heb ik het AE Active Sports in de Wii gestopt en ben aan de slag gegaan om een avatar te maken. En je kunt kiezen uit verschillende trainingsniveau’ s. Volgens het schema moet je elke dag een half uur voor de tv staan om een goede conditie te krijgen.

Je kunt de oefeningen op een aantal verschillende manieren doen. Als je de cardio training doet, ga je hardlopen met de Nunchuk in de speciale beenhouder en heb je de Wii remote in je hand. Doordat je loopt, rent of jogt worden de bewegingen van je benen in combinatie met je armen geregistreerd en wordt er gelijk tijdig gemeten wat je calorieverbruik is.

Je gebruikt de bijgeleverde elastieke band voor de krachtoefeningen. Je gaat op de band staan en je houdt in je ene hand je Wii remote en in de andere hand je Nunchuk en steekt daarna je handen door de lussen van de band, waardoor de bewegingen die je maakt met de band worden geregistreerd. De oefeningen die je doet zijn bijv. de Bicep Curls of je gaat boksen. Ook hier zie je op de teller verschijnen hoeveel calorieen je aan het verbranden bent.

Op zich vind ik het idee achter de AE Active Sports prima, en is ook perfect voor mensen die de gang naar de sportschool niet willen of kunnen maken. Je bent met je lijf bezig en doordat je elke dag minimaal 30 minuten beweegt per dag heb je het gevoel dat je goed bezig bent, zeker ook omdat je virtuele trainer of trainster je behoorlijk achter je broek aan kunt zitten. Alleen heb ik wel mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de caloriemeter. Ik heb een aantal oefeningen gedaan met mijn eigen hartslagmeter om en helaas verbrandde ik minder calorieen volgens mijn hartslagmeter als wat er op de tv stond aangegeven.

wii deel 2

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com