You are here: Home » Shoppen » Shoppingcruise met de MSC Splendida

Shoppingcruise met de MSC Splendida

geschreven door Constance

Gisterenmiddag ben ik om 14.00 uur vertrokken uit de haven Barcelona voor een 8-daagse cruise met de MSC Splendida. Het voordeel van een cruise (vind ik althans) is dat je elke dag een andere stad ziet, zonder dat je elke keer je koffer moet in- en uitpakken. En ook kan je (nog een voordeel) elke dag in een andere stad shoppen!

msc splendida

De MSC Splendida (en haar zusterschip: de MSC Fantasia) hebben een apart gedeelte op het schip, de 6* MSC Yacht Club. Dit is een apart gedeelte, met slechts 99 suites, speciaal voor gasten die houden van extra luxe en comfort. De MSC Yacht Club heeft een VIP ruimte (Top Sail Lounge), 24-uur butlerservice en een eigen lift naar de MSC Aurea Spa. Over de MSC Aurea Spa lees je later deze week meer want ik heb gelijk een gezichtsbehandeling en een massage gereserveerd.

En ik mag deze week logeren in een hut (compleet met butler en balkon) in de MSC Yacht Club. Want een echte Shopaholic houdt wel van een beetje luxe 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VsZNlKEpbbU[/youtube]

Er zitten behoorlijk wat voordelen aan de Yacht Club. Bij aankomst heb je voorrang bij het inchecken (nadat je met een prive tranfser bent afgehaald van de luchthaven) en als je wilt pakt de butler je koffers uit en in. Ook krijg je elke dag een (Nederlandse of buitenlandse) krant naar keuze in je hut en zijn alle drankjes van de mini-bar en tijdens de maaltijden inclusief. In het Yacht Club gedeelte is een bar met een panorama uitzicht. En reserveert je eigen butler voor een reservering in het Franse a-la-carte restaurant of voor een privébezoek aan een van de vele winkels aan boord van het schip.

De suites van de Yacht Club zijn super luxe ingericht en er is zelfs een keuze menu voor je hoofdkussen! Ook heb je Wifi en een Nintendo Wii in je hut. En natuurlijk bestaat de mogelijkheid om niet alleen in de diverse restaurants te eten, maar ook is er 24-uurs roomservice.

msc splendida yacht club hutVanmiddag meren we aan in de haven van Tunis en daar ga ik lekker even snuffelen op de lokale markt (soukh) voor allerlei heerlijke specerijen en andere lekkernijen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com