You are here: Home » Gadgets » Strakke billen

Strakke billen

geschreven door Constance

Gisterenochtend zette ik, nadat ik me een uur in het zweet had gespint, de tv aan en toevallig kwam er een Tel Sell commercial voorbij en het product dat gepromoot werd was ‘Brazilian Secret’.

brasilian_secret

Ik was helemaal verbaasd over het product want Brazilian Secret is een slipje dat er voor zorgt dat je strakkere en aantrekkelijk uitziende billen krijgt. Je billen worden optisch gelift en je kan tot wel bijna 3 cm. meer volume krijgen! Je draagt Brazilian Secret gewoon als slip onder een jurk, (spijker)broek en rok of onder je sportkleding. Tevens schijnt het zo te zijn dat je billen steviger worden als je het slipje vaker draagt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yD858rZKiJs[/youtube]

Ik dacht dat bijna alle vrouwen balen van hun (grote) billen en ik ken dan ook niemand in mijn omgeving die meer bil wil hebben, alle dames wilen juist minder bil!

Nu ben ik heel benieuwd of er lezeressen zijn die Brazilian Secret besteld hebben en wat hun ervaringen zijn. Dus als je Brazilian Secret thuis hebt, kan je (ook anoniem) je ervaringen mailen naar shoppen.blogo.nl@gmail.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com