You are here: Home » Architectuur » Kantel-/kiepramen probleem?

Kantel-/kiepramen probleem?

geschreven door Constance

Nano rolgordijn

Regelmatig kom ik tijdens het geven van interieuradviezen huizen tegen met kantel-/kiepramen. Dit zijn handige ramen wat betreft de functie ervan, maar minder handige ramen wanneer het raamdecoratie betreft.

Toch komen er steeds meer mogelijkheden op de markt. Bekende oplossingen zijn het plaatsen van Horizontale jaloezieën of Vouwgordijnen met zijgeleiding, Plissé of Duette Shades met spandraden en met de eventuele optie Top Down/Bottom Up. De zijgeleiding of spandraden dienen om deze raamdecoratie tegen het raam te houden tijdens het kiepen/kantelen.

kantelkiepraam

Een nieuwe mogelijkheid is het Nano Rolgordijn. Het Nano Rolgordijn is een prachtig voorbeeld van een nieuwe rolgordijn ontwikkeling. Bijzonder is de compacte vorm en het strakke moderne design, plus de eenvoudige manier van montage, zonder boren of schroeven, direct op het glas geplakt. Het is speciaal ontwikkeld om problemen met draai-/kiepramen en glazen deuren op te lossen. De cassette is heel compact van vorm en loopt moeiteloos achter raam- en deurhendels langs. Ook het Nano rolgordijn is mogelijk met de optie Top Down/Bottom up, welke inkijk vermindert en het spelen met daglicht mogelijk maakt.

Bekijk deze nieuwe mogelijkheid eens bij de betere woonwinkels.

Voor meer sfeerbeelden kijk je op www.luxaflex.nl

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tomx 27 december 2009 - 13:55

Dit lijkt op een onzin ding dat door de kleurstelling geen enkel vogeltje aantrekt.
Bij mij in ieder geval niet.

Reageer
Tomx 27 december 2009 - 13:55

Dit lijkt op een onzin ding dat door de kleurstelling geen enkel vogeltje aantrekt.
Bij mij in ieder geval niet.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com