You are here: Home » Accessoires » Dell desktop

Dell desktop

geschreven door Constance

Testman is al jaren lang een ‘Apple’ fan maar ik blijf voor mijn desktop pc nog steeds trouw aan Windows. Maar mijn desktop is aan vervanging toe, maar ik wacht nog wel met bestellen totdat Windows 7.0 er is.

desktop inspiron

Mijn huidige desktop is een Dell en ik ben daar erg tevreden over, alleen de kleur zwart is een beetje saai. Nu zat ik laatst op de site van Dell te kijken want een nieuwe desktop me gaat kosten en wat zag ik?

Dell heeft nu Inspiron desktops (Inspiron 545 MT) met kleurtjes! Er zijn 8 verschillende kleuren (zoals wit en zwart, maar ook rood en limegroen) en de Inspiron is er zelfs met een bamboe omhulsel.

Dus binnenkort staat er mooie roze (jawel, ik ga echt voor roze desktop) op mijn kantoor. Ik kan niet wachten op Windows 7.0 😉 desktop-inspiron

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com