You are here: Home » Beauty » Barbie Flagshipstore in Shanghai

Barbie Flagshipstore in Shanghai

geschreven door Constance

Ik ben de afgelopen dagen weer in Shanghai geweest en ik moest natuurlijk een bezoekje brengen aan de allereerste Barbie Flagshipstore van de wereld. Want deze staat in Shanghai!

barbie in shanghai

De 6 verdiepingen van het (in de avond roze verlichte) gebouw staat helemaal in het teken van Barbie, en is leuk voor jong en oud. Zo zit er een complete kledingwinkel (voor grote en kleine Barbies, zoals een door Vera Wang ontworpen Barbie trouwjurk), een Barbie Spa, ‘Ontwerp je eigen Barbie’ studio en je kunt ook terecht voor meer dan 1.600 Barbie artikelen, zoals sieraden, verzorgingsproducten, speelgoed, cosmetica en spelletjes. Ook kan je jezelf ‘aankleden’ als een echte Barbie en daar wordt een complete fotoreportage van gemaakt. En na afloop kan je natuurlijk terecht voor een hapje en een drankje in het Barbie Café.

Vera Wang Barbie trouwjurk voor volwassenen

Vera Wang Barbie trouwjurk voor volwassenen

Barbie Café

Barbie Café

Barbie Spa

Barbie Spa

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com