You are here: Home » Accessoires » Hello Kitty netbook

Hello Kitty netbook

geschreven door Constance

Het kon niet uitblijven, het roze poesje Hello Kitty moest natuurlijk ook haar eigen netbook krijgen.

medion hello kitty

Je kunt bij de Engelse online winkel van Medion terecht voor het Hello Kitty netbook en deze is te koop in het wit en zwart. (Nee niet in het Hello Kitty roze.) Het Hello Kitty netbook heeft verder 1 gb geheugen, een 10 inch scherm en draait op Windows XP.

Mocht je toch voor een roze Hello Kitty netbook willen gaan, dan is er nog de NEC Lavie G Hello Kitty te koop. Dit is een iets uitbundiger model dan de Medion, want dit netbook wordt compleet met 229 Swarovski kristallen geleverd.

NEC_hellokitty


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com