You are here: Home » In & om het huis » Shop voor nop bij Intratuin

Shop voor nop bij Intratuin

geschreven door Constance

headerNopruiming

Als jager van koopjes viel mijn oog op de uitverkoopfolder van INTRATUIN .Volgens de traditie heeft Intratuin op het einde van het seizoen weer de NOP opruiming (vanaf 13/8). Kortingen lopen wel op tot 60%, en naast deze hoge kortingen zorgt Intratuin ook voor aantrekkelijke aanbiedingen door toppers van het afgelopen seizoen nog voordeliger aan te bieden. Ik ben alvast wat koopjes gaan inslaan!

 

Dit is natuurlijk dé manier om je terras of balkon voor het najaar op te frissen samen met het buitenbehang van het Blogo artikel van mijn collega Danielle.

Zo kan je ook op de tuinmeubel afdeling waar je naast de diverse lounge-en dining sets ook kunt slagen voor de aankleding van je terras of balkon. Denk bijvoorbeeld eens aan kussens in een mooie frisse  kleur in combinatie met een leuke tafelloper, servies en bloempot voor het volgende seizoen.

Volgend jaar alleen een nieuwe plant in de pot en je kunt er weer tegen aan. Een andere tip is om voor bijna NOP een extra zitplek in de tuin te maken waar je even een boek kan lezen of nog even van de laatste zonnestralen te genieten.

Wordt je eigen stylist en laat  je fantasie de vrije loop en shop voor (bijna) NOP bij Intratuin

 

Sebastiaan Spierings InterieurTipgever Den Bosch

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com