You are here: Home » Eten & koken » Keukenrolhouder

Keukenrolhouder

geschreven door Constance

Na jaren dezelfde keukenrolhouder te hebben gehad (model Kroken van Ikea) vond ik het tijd voor een mooie designkeukenrolhouder.

blomus

Maar ook deze zoektocht was niet eenvoudig, het lijkt wel alsof alle designers het belangrijker vinden om objecten als tafels, stoelen en lampen te ontwerpen, terwijl er genoeg dingen te restylen zijn die je dagelijks gebruikt, zoals dus een keukenrolhouder.

Maar ook hier was Deense merk Blomus weer de reddende engel: zij hebben een vreselijk mooie en simpele keukenrolhouder ontworpen. En hier past echt elk model keukenrol, zelfs de allerdikste. De onderkant is van kunststof waardoor de houder op elke ondergrond stevig staat.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com