You are here: Home » Beauty » Tweezerman pincet

Tweezerman pincet

geschreven door Constance

Vanaf half augustus kan je bij ICI Paris XL terecht voor de 1e designerspincet van Tweezerman. En er gaan er nog een aantal ontwerpers volgen.

tweezerman

De 1e Tweezerman pincet die ontworpen is door een ontwerper is de Spaanse designer Agatha Ruiz de la Prada. De collectie Agatha de la Prada for Tweezerman pincetten bestaat uit 3 verschillende modellen: Magenta Heart, Orange Flowers en Blue Cloud Patterns. En alle modellen zitten in een witleren koker.

Agatha Ruiz de la Prada is voornamelijk bekend om haar speelse design. En ook is het gebruik van kleur een van haar handelsmerken. Zo ontwerpt ze niet alleen kleding, maar ook kunstvoorwerpen en accessoires.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com